Rohannak a napok, hetek és már itt a február, sőt napokon belül itt a Valentin-nap is. Alapvetően kedvelem ezt a kis “ünnepet”, bár úgy gondolom, hogy mindennap lehet egy alkalom arra, hogy kimutassuk a szerelmünket a párunk iránt. 🙂

A bejegyzés igazi oka az, hogy elkezdődött február elsején a Life|scripted, Kal Barteski által tartott online workshop. Imádom az egészet! Az sem zavar, hogy egy videót többször is megnézek, hogy biztosan minden mondatát, mozzanatát értsem Kal-nak. Hihetetlenül árad belőle a kreativitás és az alázat a festészet-alkotás iránt… Kész inspiráció bomba számomra egy-egy videója. (Bátran ajánlom Nektek TEDx beszédjét, amiből megértitek, hogy miért mondtam az előzőeket.) Szóval nem csak nézem az instrukciókkal teli videókat, hanem gyakorolom is a bemutatott technikákat, amennyit csak tudom (ez sajna egyelőre heti 1x pár óra…, de a semminél még mindig több… :)) (A gyakorlásról az oldalsávban – az Instagramon láthattok két fotót is: http://instagram.com/szabiscreativeworld)

Rájöttem, hogy az általa használt tempera-szerű f2estéknél én még mindig jobban szeretem az akvarell festéket… amikor pedig ezt felismertem, akkor már igazán szabadon festettem, “írtam”. Így születtek a lentebb letölthető, Bálint napi témájú, Project Life mérethez passzoló kis kártyák. Fogadjátok szeretettel, ezt az a 7 db kártyát (fekete és piros színekben), továbbá a 3 ív A4-es jpg-t, rajta a felrendezett kártyákkal, így már csak nyomtatni kell őket, és azonnal használhatók. (Nyomtatásnál arra figyeljetek, hogy NE legyen bepipálva a “fit to paper” jelölőnégyzet, mert akkor kicsit zsugorodni fognak a kártyák, és a 3×4″-nél kicsit kisebb lesz a méretük.)

Ingyen letölthető Valentin nap témájú Project Life kártyák
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest

Ingyen letölthető Valentin nap témájú Project Life kártyák

[wpdm_file id=1]

Pin It on Pinterest

Shares
Share This