Babaköszöntő grafikák ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

 1. Termékismertető
 2. Vásárlás menete, megrendelés
 3. Vételár, fizetési feltételek
 4. Vételár kiegyenlítése
 5. Szállítási feltételek, határidők
 6. Sikertelen kézbesítés, elállás joga
 7. Egyedi termék rendelése
 8. Adatvédelem
 9. Technikai jogok
 10. Záró rendelkezések

1. Termékismertető

Babaköszöntő grafikák: Korsós Szabina szellemi tulajdonából származó általában A5, A4 méretű, kézzel rajzolt, hagyományos és digitális technikával kidolgozott, majd nyomtatott, megrendelésre készített, születési adatokat megjelenítő egyedi rajzok.

2. Vásárlás menete, megrendelés

 1. Választás: Babaköszöntő grafika megrendeléséhez (akár saját részre, akár ajándékba készül) minden esetben szükséges a megfelelő megrendelőűrlap kitöltése, mely megtalálható a www.szabinakorsos.hu/babakoszontok oldal alján, a kiválasztott grafika alatti “megrendelem” gombra kattintva, az új ablakban megnyíló oldalon.A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges, a mindenkori aktuális rendelési űrlapon keresztül. Telefonon, e-mailben, levélben leadott rendeléseket nem áll módomban elfogadni.Az űrlapon a következő adatokat mindig szükséges megadni:
  A rendeléshez:
  – Megrendelő neve, pontos postázási címe, e-mail címeA grafika pontos elkészítéséhez szükséges adatok:
  – születési név
  – születési hely és dátum
  – születési súly és hosszEzeken felül opcionálisan megadható adatok:
  – grafika jellege, elképzelések, színek, figurák, idézet szerepeljen-e rajta… stb.

  Amennyiben az űrlap minden kérdésére válaszolt a Megrendelő, a Küldés gombra kattintva lehet a rendelést véglegesíteni. Erről a rendelésről e-mail értesítés érkezik az info@szabinakorsos.hu-ra és 48 órán belül felveszem a Megrendelővel a kapcsolatot.

  Amennyiben a Megrendelő rosszul töltötte ki az űrlapot és helytelenül adta meg e-mail címed, úgy a megrendelést sem visszaigazolni, sem teljesíteni nem tudom. A rendelés nem helyes kitöltéséből eredő kényelmetlenségekért, károkért felelősséget nem vállalok. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg a Megrendelőhöz, a megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 2. Vázlatkészítés: Az űrlapon megadott adatok alapján készítek egy vázlatot, amit szintén email-ben elküldök a Megrendelő részére. Amennyiben módosításokra van szükség, azokat elvégzem. (Három korrektúra forduló után, már minden további módosítási kör ára bruttó 1500 Ft, a grafika eredeti árán felül!)
 3. Fizetés: A véglegesített vázlat után egy elektronikus díjbekérőt küldök a Megrendelő e-mail címére. Ennek teljesítése után elkészítem a végleges grafikát.
 4. Postázás előtt még egy utolsó fotót küldök a Megrendelőnek a grafikáról és a közösen egyeztetett módon postára adom azt. Ekkor állítom ki a díjbekérő alapján az elektronikus számlát. Számlázásban a partnerem a Billingo.hu

3. Vételár, fizetési feltételek

A Babaköszöntő grafikák áráról, csomag ajánlatairól mindig a www.szabinakorsos.hu/babakoszontok oldalon kell tájékozódni. A számlázás is ez alapján történik. Az árak a törvényben előírt ÁFA-t tartalmazzák és forintban értendők. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Az árak a postázás költségét nem tartalmazzák.

4. Vételár kiegyenlítése

A fizetésre átutalással van lehetőség. Személyes átvételre és fizetésre is van lehetőség, kizárólag Kecskeméten vagy Hartán.

5. Szállítási feltételek, határidők

A grafikát, a sértetlenségét megőrző csomagolásban – párnás borítékban, két kartonlap közé csomagolva – postázom, minden esetben ajánlott küldeményként. Külföldre is postázok. Ebben az esetben plussz postaköltség merül fel, aminek költsége a Megrendelőt terheli. Ezt minden esetben megbeszéljük már a megrendelés legelején.

Hibás, sérült csomag esetén, a Megrendelő 2 napon belül az e-mail címemre (info@szabinakorsos.hu) küldött fotóval igazolja  az észlelt hibát. Amennyiben sérült a csomag, kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot, és lépjen kapcsolatba velem. Szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módomban elfogadni. A grafikák mindig a lehető leggondosabb csomagolásban kelnek útra.

6. Sikertelen kézbesítés, elállás joga

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a megrendelőt terhelik. Kérem a Megrendelőt, éppen ezért pontosan adja meg a postázási adatait.

A Megrendelő a vásárlástól 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat. Elállás esetén a Megrendelő köteles, a grafika biztonságát megfelelően biztosító csomagolásban, ajánlott küldeményként visszaküldeni a feladóhoz. A visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. Elállás esetén a Megrendelő köteles a termékkel együtt a termékhez kapott számlát is visszaküldeni. Az elektronikusan megküldött elállási nyilatkozat kézhezvételét követő legfeljebb 30 napon belül visszatérítem a Megrendelő által korábban kifizetett összeget, feltéve, hogy ezen határidőn belül a visszaküldött grafikát sértetlen állapotban megkaptam.

A Megrendelő nem gyakorolhatja az elállási jogot egyedi termékek megrendelése esetén (lásd alább).

7. Egyedi termék rendelése

Lehetőség van arra, hogy e-mailben megküldött, esetleg telefonon vagy személyesen egyeztetett szempontok (színek, formátum, figura) alapján egyedi kérésre készítsek grafikát. (Ez lehet babazsúrra meghívó, keresztelőre meghívó vagy ettől a babaköszöntő grafika jellegtől teljesen eltérő kérés is.) Az egyedi termék árának megállapítása minden esetben megbeszélés alapján történik.

8. Adatvédelem

A szabinakorsos.hu weboldalon és a Babaköszöntők megrendeléséhez nélkülözhetetlen űrlap kitöltéséhez szükséges adatokat bizalmasan kezelem, kizárólag a rendelések teljesítéséhez valamint információ közléséhez használom fel, semmilyen formában nem adom tovább harmadik félnek. Részletes Adatkezelési nyilatkozatomat itt olvashatja.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-96179/2016

9. Technikai jogok

Fenntartom a jogot, hogy a honlapon bármikor módosítást, átdolgozást végezhetek, a honlap elérhetőségét korlátozhatom, vagy megszüntethetem. Felhívom a honlaplátogató figyelmét arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát vagy hibamentességét nem garantálja a szolgáltató. A honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő közvetlen vagy közvetett vagyoni vagy nem vagyoni károkért, vagy más veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárok. Kárigény esetén a vita rendezésére előzetes és békés egyeztetés szükséges, a honlap üzemeltető székhelyén vagy telephelyén, jogi képviselő jelenlétében. Csak az ezen az egyeztetésen felvett jegyzőkönyv aláírását követően jogosultak a felek bírósághoz fordulni.

Kötelezettséget vállalok az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogviták rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platform ide kattintva érhető el:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm…

10. Záró rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Utolsó módosítás: 2018.02.25.

VISSZA a Babaköszöntők oldalára

Pin It on Pinterest

Shares
Share This